Min side Meld fra

Vaksinasjonssenteret ett år

Artikkelen du leser er over to uker gammel. Informasjonene kan være utdatert. Se siste nytt fra kommunen på: Aktuelt
Fredag 4. februar markerte vaksinasjonssenteret at det var ett år siden åpning.
Ettårsdagen ble markert med kake. Foran fra venstre og rundt: Srwa Nikpoor, Inger Næss, Fatmire Anadolli, Dilnur Dilshat, Cato Christensen, Ole Strømnes, Thomas Haraldsen, Mari Olden Stensberg, Marie Antoinette Dahl og Inger Johanne Bråten.

Vaksinasjonssenteret er en avdeling i virksomhet Korona- og Vaksinasjonssenteret på Dokka 1a på Kråkerøy. Fredag var det en samling blåkledt helsepersonell som kunne markere ettårsdag med marsipankake.

– De som skal hedres, er de som jobber her, sier Inger Johanne Bråten ved vaksinasjonssenteret i Fredrikstad kommune.

Bråten forteller om en arbeidsplass med godt arbeidsmiljø som takler høyt tempo og raske endringer.

– Det er en positiv gjeng som jobber sammen, og tar godt imot alle som kommer for å få sin vaksine, sier Bråten.

Hun legger til at det har vært et privilegium å få være med på en historisk hendelse, og å bidra med viktig smittevernarbeid for å hindre spredning av covid-19 i befolkningen.

Les mer om markeringen da vaksinasjonsenteret åpnet her:

Totalt er det satt 172 293 vaksinedoser i Fredrikstad. Vaksinene er satt hos fastleger, ved sykehjem og vaksinasjonssenteret. Alle innbyggere som ønsker vaksine har nå fått tilbud om dose tre. Det er egne vaksinasjonstider for barn 5-11 år. Vaksinasjonssenteret tilbyr nå drop-in for både dose 1, 2, 3 og 4 i hele åpningstiden.

Sist oppdatert: 04. februar 2022