Utvider tilbudet om drop-in for dose to

Fredrikstad kommune gir nå enda flere yrkesgrupper som jobber med barn og unge under 18 år muligheten til å bruke drop-in for å få dose to av koronavaksinen.

Fra mandag 2. august vil mange flere kunne benytte seg av drop-in for å få vaksinedose to. Ta med dokumentasjon på hvor du jobber, og møt opp på vaksinasjonssenteret på Dokka 1 på Kråkerøy. Tilbudet gjelder fast ansatte, vikarer og lærlinger.

Vaksinekø drop in 2.jpg

Disse får nå tilbudet:
Alle som jobber ved barnehage, sfo eller skole, til og med videregående skole, både offentlige og private. Også kulturskoler. Dette inkluderer vaktmestere, renholdere, kontorpersonale, assistenter. Dette gjelder for de som jobber i Fredrikstad og for de som bor i Fredrikstad, men jobber i en annen kommune.

Alle som jobber innen barnevern, inkludert de som er beredskapshjem.

Alle som jobber i PPT-tjenesten.

Alle som jobber i fritidsklubbene.

Alle som jobber i Fredrikstadhjelpa 0-16.

Alle som jobber med barn og unge under 18 år ved Frisklivssentralen, rehabiliteringstjenesten og tildelingskontoret.

Alle som jobber ved et av bibliotekene.

Alle som jobber i avlastningstjenesten.

Det er ulike dager for når det settes Moderna og Pfizer-vaksine:

Moderna:
Tirsdag 3. august – 0830-1430
Onsdag 4. august – 0830-1430
Fredag 6. august – 0830-1430

Pfizer:
Mandag 2. august – 0830-1430
Torsdag 5. august – 0830-1430

Det må også ha gått minst 28 dager siden en fikk vaksinedose én for å benytte seg av tilbudet.

Ikke alle kan få dette tilbudet nå, men fatt mot: Nå går det unna med vaksineringen av dose to, og det kan hende du får tilbud om å flytte frem timen. Det får du i tilfelle beskjed om.

Sist oppdatert: 30. juli 2021

Har du spørsmål rundt korona, send en epost til postmottak@fredrikstad.kommune.no, eller ta kontakt med Servicetorget.