Min side Meld fra

Undersøkelse om reisevaner og transportsystemet

Interessen for kollektivtilbudet og reisemuligheter i Fredrikstad engasjerer og vi ønsker flere svar på den pågående spørreundersøkelsen om reisevaner og transportsystemet.

Fredrikstad kommune jobber med et spennende prosjekt kalt SUM (sømløs delt mobilitet) for å forbedre hvordan vi reiser. Målet? Å kombinere ulike transportformer, som den nye el-fergen til Hyke mellom Vaterland og Bekkhus, med tradisjonell kollektivtransport for en enklere, tryggere og mer miljøvennlig reiseopplevelse.

Din mening er viktig for oss. Vi ønsker å vite hvordan du foretrekker å reise, hva du tenker om transportmulighetene i Fredrikstad, og hvordan det nåværende systemet fungerer for deg.

Undersøkelsen tar bare 10-12 minutter, og din tilbakemelding vil bidra til å skape bedre reiseløsninger for alle i Fredrikstad. Svarfrist er 31. januar 2024.

Takk for at du bidrar!

Klikk her for å delta i undersøkelsen

Om undersøkelsen

De deltakende byene som fungerer som levende laboratorier i dette prosjektet er 1) München, Tyskland, 2) Genève, Sveits, 3) Jerusalem, Israel og 4) Athen - Penteli, Hellas, 5) Rotterdam, Nederland, 6) Krakow, Polen, 7) Fredrikstad, Norge, 8) Larnaka, Kypros og 9) Coimbra, Portugal.

Om din deltakelse

Beskyttelse av dine personopplysninger har høy prioritet. Databehandlingen er i samsvar med forpliktelsene fastsatt i personopplysningsloven, (GDPR). Ved å delta i undersøkelsen, samtykker du til å dele svarene dine med oss. Vær oppmerksom på at spørreskjemaet er anonymt og deltakelsen frivillig.

Du kan når som helst trekke deg fra undersøkelsen. Undersøkelsen er godkjent av Personvernombudet i Fredrikstad kommune:
E-post: personvernombudet@fredrikstad.kommune.no
Telefon: 69 30 60 00.

Denne undersøkelsen blir gjennomført som en del av SUM-prosjektet, finansiert av Den europeiske unions forsknings- og innovasjonsprogram Horizon Europe.

Sist oppdatert: 11. januar 2024