Min side Meld fra

Transport, stengte veier og parkering 17. mai

Her er en samlet oversikt med informasjon om transport, stengte veier og parkering 17. mai.

Byferga

• Byferga mellom Gamlebyen og Ålekilene kjører kun mellom Gressvik og sentrum. Det kjøres kontinuerlig med tre ferger kl. 08-18. Første avgang fra Gressvik kl. 08. Siste avgang fra sentrum kl. 18.00. Ingen avganger fra Gamlebyen, Smertu, Værste og Ålekilene.
  • Byferga Cicignon – Gamlebyen og Sellebakk – Lisleby kjører søndagsrute med kontinuerlige avganger etter behov.

Beregn god tid. Det vil bli køer ved fergestedene 17. mai

Gratis shuttlebusser til toget

Det er gratis shuttlebusser til toget fra Gressvik torg og Kongstenhallen.

• Fra Gressvik torg kl. 11.00 og 11.30.
  • Fra parkeringen utenfor Kongstenhallen kl. 10.30, 11.00 og 11.30.

Shuttlebussene stopper ved jernbanestasjonen og ved Rektor Østbyes gate 2 (rett ved jernbanestasjonen). Det er ingen retur etter toget.

Østfold kollektivtrafikk

Bussene kjører lørdagsrute, men noen forsinkelser må påregnes i forbindelse med barnetogene 17. mai. Flex kjøres ikke. Rutetider: www.ostfold-kollektiv.no

Stengte veier

Store deler av bysentrum stenges for biltrafikk mellom kl. 09 – 17. Det stenges med blomsterurner, betonggriser og kommunale kjøretøy. Fv. 108 stenges mellom St.Croixkrysset og rundkjøringen på Kråkerøy. Det betyr at Kråkerøybrua er stengt. Trafikk til/fra Kråkerøy og Hvaler må kjøre om Bjølstadtunnelen og Værstebrua.

Sperringer er merket av i dette kartet.

Parkering

17. mai er det parkeringsbestemmelsene for søndag som gjelder. Sjekk skilter på stedet. Vi anbefaler å være ute i god tid.

Parkeringshusene

• Gratis parkering i Apenesfjellet, St.Hansfjellet og Stadion p-hus kl. 09 - 24.
  • Gratis parkering i Cityterminalen p-hus (Torvbyen) hele døgnet kl. 00 – 24 (gul sone).

Denne informasjonen er også samlet i 17.-mai-programmet.

Sperring av vei 17. mai

Sist oppdatert: 13. mai 2022