Problemer med innsynsløsningene

Postlistene skal fungere som normalt. Vi har fortsatt utfordringer med møtepapirer.

Postlistene og møtepapirer fungerer, men saksbehandlingssystemet er fortsatt noe ustabilt. Det betyr at det kan være tider på dagen at postlister og møtepapirer ikke er tilgjengelig. Det jobbes for fullt med å løse problemene.

Vi beklager problemene dette kan medføre.

Fram til vi får løst feilen vil vi legge alle møtedokumenter i denne artikkelen.

Møtedokumenter

Bystyret

Formannskapet

Teknisk utvalg

Eldrerådet

Planutvalget

Helse og velferdsutvalget

Kultur- og miljøutvalget

Økonomiplan

Bakgrunn i saken

Vår leverandør av arkiv og saksbehandlingsløsning har store utfordringer med gjennomføringen av en lenge planlagt oppgradering. Deler av løsningen er på plass, men det er fortsatt store problemer med en rekke integrasjoner til fagsystemer og innsynsløsninger.

Dette vil også bety noe forsinkelser i kommunens saksbehandling på mange områder. Vi ber om publikums forståelse for dette, det er en krevende situasjon for kommunen.

Oppgraderingen har allerede tatt vesentlig lenger tid enn forutsatt og det er fortsatt uvisst når det er en løsning. Leverandøren arbeider intenst med saken.

Sist oppdatert: 18. mai 2018