Hva kan vi hjelpe deg med?

Oppdatert 18. mai: Problemer med innsynsløsningene delvis løst

Postlister er på plass igjen nå i ettermiddag etter intensiv jobbing av våre leverandører.

Postlistene skal nå fungere som normalt. Vi har fortsatt utfordringer med møtepapirer, men det jobbes kontinuerlig med å løse problemene. Dessverre er møtedokumenter fortsatt ikke tilgjengelig via sak/arkiv-systemet pga. problemer med innsynsløsningene.

Vi beklager dette. Fram til vi får løst feilen vil vi legge alle møtedokumenter i denne artikkelen.

Møtedokumenter

Bystyret

Teknisk utvalg

Eldrerådet

Planutvalget

Helse og velferdsutvalget

Kultur- og miljøutvalget

Bakgrunn i saken

Vår leverandør av arkiv og saksbehandlingsløsning har store utfordringer med gjennomføringen av en lenge planlagt oppgradering. Deler av løsningen er på plass, men det er fortsatt store problemer med en rekke integrasjoner til fagsystemer og innsynsløsninger.

Dette vil også bety noe forsinkelser i kommunens saksbehandling på mange områder. Vi ber om publikums forståelse for dette, det er en krevende situasjon for kommunen.

Oppgraderingen har allerede tatt vesentlig lenger tid enn forutsatt og det er fortsatt uvisst når det er en løsning. Leverandøren arbeider intenst med saken.

Sist oppdatert: 23. mai 2018