Min side Meld fra
Kontakt oss

Takk, Fredrikstad

Takk til alle som benyttet drop-in til å vaksinere seg. Vi har brukt opp alle dosene og ingen er kastet!

Vaksinetakk.jpg

Det har vært antydning til festivalstemning utenfor Vaksinasjonssenteret på Dokka 1 på Værste denne uka. Svært mange har møtt opp for å få sin vaksine. Målet med drop-in-tilbudet var å bruke alle dosene før de gikk ut på dato.

– Og det klarte vi! Takket være stor vilje til å møte opp tidlig og stå flere timer i kø for å få sin vaksine, smiler teamleder Christina Hjorth Tollefsen ved Korona- og vaksinasjonssenteret.

Kommuneoverlege Anne Kristine Nitter smiler fra øre til øre over oppslutningen.

– Dette er så viktig for at vi kan ta tilbake hverdagen vår. Nå er 50 prosent av den voksne befolkningen i Fredrikstad fullvaksinert, takket være de som sto i kø for å hjelpe oss å bruke opp dosene.

At noen har stått i kø, har også hjulpet dem som ikke har gjort det. For nå blir timeavtalene deres flyttet frem i tur og orden.

Men vi må ikke slappe helt av ennå, minner Nitter om:

– Pandemien er ikke over. Test deg ved symptomer, også om du er vaksinert med en eller to doser. Husk smittevernrådene om å holde deg hjemme hvis du er syk, holde meteren og vaske hendene, sier hun og avslutter:

– Takk til alle i Fredrikstad for en fantastisk dugnadsjobb! 

De som sto i kø på fredag, fikk en hyggelig overraskelse på formiddagen. Kyrre Sæther har vaksinert mange innbyggere her de siste dagene. Men denne dagen ville han spre godt humør til alle i køen og delte ut epler til de som ville ha. I rollen som utsendt fra humoristisk poliklinikk.

humoristiskpoliklinikk web.jpg

God helg!

Sist oppdatert: 06. august 2021