Stenger alle kommunens kultur- og idrettstilbud

Fredrikstad kommune stenger alle kultur- og idrettstilbud med virkning fra torsdag 12. mars klokken 18.00, etter pålegg fra nasjonale myndigheter.

Nasjonale myndigheter gikk torsdag ut med en tiltaksplan med mål om å stoppe spredningen av koronaviruset. Som en del av dette avlyses og stenges alle kulturarrangementer, idrettsarrangementer og svømme- og idrettshaller.

Fredrikstad kommune stenger derfor alle fritidsklubber, idrettshaller, offentlige svømmehaller, Kulturskolen i Fredrikstad, kulturhusene St. Croix og Blå Grotte, bibliotek og Fredrikstad Kino.

Myndighetene har varslet at stengingen gjelder til og med 26. mars, men at dette kan bli forlenget.

Pålegget om stenging gjelder også alle kulturarrangementer og idrettsarrangementer i regi av private aktører. Det er samtidig nedlagt forbud mot organisert idrettsaktivitet, både innendørs og utendørs.

Sist oppdatert: 12. mars 2020