Min side Meld fra
Kontakt oss

Vil du bli sommervikar i kommunens helsetjenester?

Artikkelen du leser er over to uker gammel. Informasjonene kan være utdatert. Se siste nytt fra kommunen på: Aktuelt
Fredrikstad kommune søker nå etter sykepleiere, vernepleiere, helsefagarbeidere og helsefagstudenter til våre helsetjenester. Vi søker også etter deg som er kokk.
SOMMERVIKARER 2020: Sykepleierne Maria B. Rugland f.v. og Birgitte Jensen. Foto: Fredrikstad kommune
Som ferievikar vil du få en spennende arbeidshverdag, hvor du kan bidra med din kreativitet, faglighet og omsorg. Her kan du gjøre en forskjell for andre.
 
Er du nyutdannet sykepleier eller vernepleier har vi sommerjobben for deg! I etatene omsorgssentre, hjemmesykepleie, tjenester til funksjonshemmede og friskliv og mestring (enkelte virksomheter) tilbyr vi ekstra god lønn: Full lønnsansiennitet og et tillegg på kr 50 per time i sommerferieperioden uke 25 til og med uke 32. 
 
Les mer om stillingene på www.fredrikstad.kommune.no/stillinger
 
Fikk fast jobb 
 
– Søk sommerjobb i Fredrikstad kommune, oppfordrer Maria B. Rugland og Birgitte Jensen. 
 
– Jeg stortrives i hjemmesykepleien. Jeg elsker jobben min. Jeg har bare gode ting å si, sier Birgitte Jensen (27). Også Maria B. Rugland (23) er full av lovord.
 
– For min del er trivsel og arbeidsmiljø viktigst. Lønnen kom som en bonus. Som nyutdannede sykepleiere i kommunen får vi full ansiennitet, noe som gir et lønnstillegg for oss som velger å ta sommerjobb i kommunen, sier Maria.
 
23-åringen forteller at hun fast stilling med en gang hun var ferdig utdannet. 
 
– Hjemmesykepleien er veldig allsidig. Å kjøre rundt alene, med ansvar for ulike pasientgrupper har gitt meg trygghet på meg selv som sykepleier. Jeg er glad i jobben min, sier Maria.
 
Godt arbeidsmiljø
 
Birgitte Jensen (27) begynte som sommervikar i hjemmesykepleien 2017, og har vært sommervikar alle somrene unntatt 2019, da hun jobbet i en annen kommune. Jensen ble fast ansatt i juni 2020 da hun var ferdig med å studere.
 
– Jeg liker godt at jeg kan være så selvstendig, at jeg møter så mange ulike prosesser, pårørende og pasienter. At jeg lærer mye om meg selv og andre. Så har jeg utrolig flinke kolleger som jeg kan konferere med, sier Birgitte.
 
Begge trekker fram gode kolleger og et godt arbeidsmiljø.
 
– Det er hyggelig å komme på jobb. Folk smiler og er fornøyde. Det er viktig, sier Birgitte.
 
Sammen med pasientene legger hun opp dagen selv. Hun vil gjerne anbefale andre søke.
 
Bildet i denne saken ble også benyttet i artikkelen 30 nye sykepleiere til hjemmesykepleien i fjor sommer. 

 

Sist oppdatert: 02. mars 2021