En sommer å glede seg til!

Morsomme aktiviteter og gøyale kurs i sommerferien til alle elever som går ut av 1. - 10. trinn i år i Fredrikstad kommune. Alt er gratis!

sommerskolegjeng.jpg

 

Nå kan du melde på til sommerens aktiviteter! 

Sommerskole er morsomme aktiviteter og gøyale kurs med fokus på å lære nye ting, oppleve mestring, bli kjent med andre - og ha det gøy! Det er gratis og åpent for alle barn og unge i Fredrikstad som går ut av 1. - 10. trinn i år.  

Noen av sommerskoletilbudene går over flere dager, mens andre er dagstilbud. De fleste tilbudene krever påmelding, mens enkelte tilbud er åpne for “drop in”. Aktivitetene og mulighet til å melde seg på blir lansert torsdag 27. mai. 

Fredrikstad kommune har fått tildelt midler fra Utdanningsdirektoratet i forbindelse med koronapandemien, slik at vi kan tilrettelegge et sommertilbud for elever i grunnskolen. I Fredrikstad skjer dette i form av at kommunen har inngått samarbeid med en rekke ulike aktører om å arrangere sommerskole. Hver enkelt aktør er ansvarlig for planlegging, påmelding og gjennomføring av sitt tilbud.  

Sommerskolen skal gi barn og unge gode opplevelser og bidra til fornyet motivasjon for læring og deltakelse i idrett, kulturaktiviteter og sosiale fellesskap.   

Se tilbudene og meld på

Sist oppdatert: 27. mai 2021

Har du spørsmål rundt korona, send en epost til postmottak@fredrikstad.kommune.no, eller ta kontakt med Servicetorget.