Min side Meld fra
Kontakt oss

Sommeropplevelser på Fredrikstad Kino

Fredrikstad Kino har et spennende sommerprogram for både store og små! Her finner du en oversikt over kommende arrangementer og filmer.
"Grusomme meg 4" er en av filmene du kan se på kino i sommer. 

Sommerkino

Fredrikstad Kino holder dørene åpne hele sommeren! Ta en pause fra sola og nyt et variert filmutvalg på dagtid. Enten du er alene, med venner eller familie, har vi filmer som passer for alle. Populære filmer i sommer inkluderer "Grusomme meg 4" og "Innsiden ut 2".

Barnas Teaparty på «Sylvanian Families Filmen»

Bli med på et magisk teaparty fredag 19. juli kl. 14:00, med visning av «Sylvanian Families Filmen». Det blir servert iste og kaker til alle barna før filmvisningen.

Ølsmaking: The Bikeriders

I samarbeid med TÆPS inviterer vi til ølsmaking med visning av filmen "The Bikeriders" fredag 5. juli kl. 19:00. Ølkjenner Marius Henriksen guider oss gjennom fire ølsorter før filmvisningen. Det blir også servert popcorn og nøtter.

Førpremiere: Untied

Vi inviterer til førpremiere på "Untied" lørdag 27. juli kl. 17:00. Før visningen kickstarter vi kvelden med tale fra filmskaperen Petter Grindahl og medprodusent Camillo Løken. Premierefesten holdes på Blå Grotte kl. 19:00. "Untied" er Petter Grindahls første spillefilm, en mental reise som utforsker tematikk som mental helse, identitet og selvmord. Petter Grindahl er fra Fredrikstad, og billettene går unna – en kinosal er allerede utsolgt denne kvelden.

Must see-filmer i juli og august

Her er noen av de største filmene du kan glede deg til i sommer:

  • "Grusomme meg 4": Opplev nye eventyr med de elskelige Minions.
  • "Innsiden ut 2": Følg med på nye emosjonelle reiser i denne etterlengtede oppfølgeren.
  • "The Bikeriders": Utforsk livet til en motorsykkelklubb i 60-tallets Chicago.
  • "Fly Me to the Moon": En romantisk komedie med Scarlett Johansson og Channing Tatum.
  • "Deadpool & Wolverine": Se to av Marvels mest elskede antihelter slå seg sammen i en actionfylt og underholdende film.
  • "Twisters": En spennende katastrofefilm som tar oss med inn i hjertet av en tornado.

Velkommen på kino!

Sist oppdatert: 03. juli 2024