Min side Meld fra

Sommeraktiviteter for barn og unge

Nå kan du melde deg på sommeraktiviteter for barn og unge i sommerferien. Her er det noe for enhver smak.

Vi kaller det «en sommer å glede seg til», og sammen med mange lag, foreninger og organisasjoner har vi fått på plass sommeraktiviteter for enhver smak. De fleste aktivitetene er gratis, og nå er det åpent for påmelding.

Fredrikstad kommune mener alle barn og unge burde ha en sommeraktivitet å gå til. Derfor er det igjen klart for «en sommer å glede seg til», der lokale arrangører og aktører har trådt til med frivillig innsats og støtte fra Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet. Til sammen er det godt over 30 ulike aktiviteter for barn fra 6 år og oppover tilgjengelig på kommunens nettsider.

Aktivitetene spenner seg fra mange ulike idretts- og bevegelsesaktiviteter, fra dans til fotball, kreative workshops og kurs både innen grafikk, tegning og video, teater, gaming og mye mer! Noen aktiviteter er endags, mens andre strekker seg over en uke. Det vil komme til noen flere tilbud de nærmeste dagene og uken, så følg med!

Barn og unge kan melde seg på flere aktiviteter, og de fleste aktivitetene er gratis. Maks egenandel for aktiviteter støttet av Fredrikstad kommune er 400 kroner per uke. Om du har spørsmål anbefaler vi å sjekke ut våre «ofte stilte spørsmål».

Ferieaktiviteter i Fredrikstad er et prosjekt i samarbeid mellom Aktive Fredrikstad, Kulturetaten og Utdanning og oppvekst. Til sammen nær 800 000 kroner har blitt fordelt til lag, foreninger og organisasjoner som har søkt om støtte. Tusen takk til alle aktører og frivillige som stiller opp med et mangfold av tilbud!

Vi har et spesielt fokus på barn og unge i situasjoner utfordret av økonomi og ressurser, og barn med særlige behov. Sammen med NAV, skolene i Fredrikstad og helsetjenester ønsker vi å nå ut til de som trenger det mest.

Sist oppdatert: 04. juni 2024