Søk Drømmestipendet

Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping skal dele ut 30 000 kroner til 50 unge kunst- og kulturutøvere. Er du mellom 18 og 25 år, kan du søke!

drommestipend_NETT.png

Drømmestipendet er et samarbeidsprosjekt mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Unge kulturutøvere fra hele Norge kan søke stipend i kategoriene sirkus, visuell kunst, teater, dans, skapende skriving, musikk og åpen klasse.

Tidligere mottakere av stipendet inkluderer blant annet Astrid S, Didrik Solli Tangen, Ella Marie Hætta Isaksen, Heidi Ruud Ellingsen og Ingebjørg Bratland. Vi har også flere vinnere fra Fredrikstad.

Les mer og søk på www.drommestipendet.no. Søknadsfrist: 2. desember 2021 klokken 12:00.

Sist oppdatert: 18. november 2021

Har du spørsmål rundt korona, send en epost til postmottak@fredrikstad.kommune.no, eller ta kontakt med Servicetorget.