Min side Meld fra

Snø, vind og vanskelige føreforhold

Værmeldingen viser at det kan komme mye snø og vind med snøfokk fra tirsdag kveld og på onsdag. Det medfører vanskelige føreforhold i trafikken. Beregn ekstra tid og kjør etter forholdene om du må ut på veien.
  • Vi kommer til å ha alle tilgjengelige mannskaper ute for å brøyte natt til onsdag.
  • Vi skal brøyte ca. 60 mil kommunale veier, gangveier og fortau. Alle kommunale veier kommer til å bli brøytet, men vi prioriterer stedene med mest trafikk først.
  • Alle må ha tålmodighet for at vi ikke kan brøyte overalt samtidig og at det ikke kommer til å være optimale føreforhold overalt til enhver tid.
  • Alle som har mulighet til å parkere bilen på privat tomt bør gjøre det slik at det blir enklere å brøyte veier effektivt og godt.
  • Det vil også bli utfordrende for renovatørene som skal tømme avfallsdunkene, og det må påregnes forsinkelser i tømmingen på onsdag. Du kan hjelpe til ved å måke og strø ved dunkene og børste snøen av lokket. Husk håndtaket ut mot veien.

Ha tålmodighet med oss, men hvis du ønsker å melde inn manglende brøyting eller annet som berører veivedlikeholdet kan du gjøre det her via meld feil.

Snøbrøyting St.Hansfjellet
Snøbrøyting ved St.Hansfjellet