Min side Meld fra

Meld deg på sommeraktiviteter!

Artikkelen du leser er over to uker gammel. Informasjonene kan være utdatert. Se siste nytt fra kommunen på: Aktuelt
Om lag 50 gøyale sommeraktiviteter ligger nå og venter på påmelding fra barn og unge. Her finner du en samlet oversikt.
Maanegartneriet 3P5A8512.jpg.kif3oI7FMWATAA.3pur2kHEvK.jpg
Foto: Trine Sirnes

I fjor var det rekordmange barn og unge som deltok på gøyale sommeraktiviteter - nå er vi snart klare for ny runde!

Sommeraktiviteter 2022 består av morsomme og gøyale opplegg med fokus på å lære nye ting, oppleve mestring, bli kjent med andre - og ha det gøy! Det er åpent for alle barn og unge i skolealder og oppover.

Tilbud til ulike aldersgrupper

Noen av aktivitetstilbudene går over flere dager, mens andre er dagstilbud. De fleste tilbudene krever påmelding, mens enkelte tilbud er åpne for “drop in”. På våre nettsider vil alle aktivitetene samlet - og man kan søke opp etter alderstrinn for å finne det som passer for deg.

Hver enkelt aktør er ansvarlig for planlegging, påmelding og gjennomføring av sitt tilbud. Noen av arrangørene har allerede åpnet på påmeldinger. Alle spørsmål om aktivitetene må stilles direkte til den som er ansvarlig arrangør.

Mange gratistilbud

Fredrikstad kommune gir tilskudd til lag, foreninger og andre aktører som stiller opp med aktiviteter for barn og unge i sommer. Aktivitetene som får kommunal støtte skal enten være gratis eller ha en makspris på 400 kroner per tilbud per barn.

Vi gleder oss til nok en sommer der barn og unge kan få boltre seg i ulike aktiviteter i Fredrikstad!

Sist oppdatert: 21. juni 2022