Slik tester du deg selv

Informasjon på norsk, engelsk, somali, polsk og arabisk: For å unngå hyppig og omfattende fravær i skolen på grunn av karantene, tar kommunen i bruk hurtigtester til hjemmebruk. Her kan du se video av hvordan du skal teste deg selv hjemme.

Selvtest.jpg

Er du usikker på hvordan du skal teste deg selv? Studentsamskipnaden SiO har laget en grundig instruksjonsvideo som du kan se her.

Her er en annen film, fra en av produsentene av selvtestene, Abbot.

Selvtestene kommer fra ulike leverandører. Veiledningsfilmene kan avvike noe fra den testen du sitter med hjemme. Men de viser i hovedtrekk hvordan selvtestene skal behandles. Følg nøye instruksjonen som følger med den aktuelle selvtesten som du benytter.

Her finner du mer informasjon:

Selvtest norsk.pdf

selvtesting-v1-0_roche-sars-cov-2-rapid-antigen-test-nasal-brukerveiledning.pdf

Engelsk: Selvtest engelsk.pdf

Polsk: Selvtest polsk.pdf

Somali: Selvtest somali.pdf

Arabisk: Selvtest arabisk.pdf

Se også denne siden for mer informasjon.

Sist oppdatert: 06. september 2021

Har du spørsmål rundt korona, send en epost til postmottak@fredrikstad.kommune.no, eller ta kontakt med Servicetorget.