Se hva som skjer på Kulturnatt

Nå er programmet for Kulturnatt lansert. Sjekk alt som skjer!

Webgrafikk_1130x750.png

Endelig er Kulturnatt Fredrikstad tilbake med et mylder av arrangement, aktiviteter og opplevelser over hele byen – og i år over hele to dager! Alle kulturnattarrangementer er fortsatt gratis. Det er bare å glede seg til fredag 10. september og lørdag 11. september.

– Du vil få oppleve Fredrikstads kulturliv på sitt beste med dans, teater, konserter, filmvisninger, kunst, gatekunstvandring og mye mer, sier prosjektleder for Kulturnatt Fredrikstad, Åshild van Nuys.

Aktiviteter i Gamlebyen

Flere av byens kulturarrangører, institusjoner, lag, foreninger og andre er med som arrangører.

– Det blir mer enn 60 arrangementer å velge mellom. Vi er veldig glade for at det i år også er et omfattende program i Gamlebyen, sier van Nuys.

– Det blir blant annet lysfest ved Fargefabrikken, åpent modelljernbanesenter, konserter ved Teglhuset og Cafe Magenta, minifestival på Gamlebyen kulturhus med konserter, utstillinger og popup-konserter, forteller van Nuys.

Talentkonkurranse og teaterpiknik

Kulturnatt Fredrikstad har aktiviteter og opplevelser for alle aldre.

– Vi har en egen arena på Blomstertorvet og Litteraturhuset for ungdom. På Ung Kulturnatt får ungdom konserter, verksteder, skating, og DJ, sier van Nuys.

– Det blir også talentkonkurranse for unge i alderen 15-25 på City Scene på lørdag kveld, fortsetter hun.

Aktiviteter for de mindre barna er spredd over flere arenaer og over begge de to Kulturnatt-dagene.

– Vi har fått med oss byens barne- og ungdomsteatre til å gjenta suksessen fra tidligere med teater-piknik, det blir orientering i Labyrinthagen og Lykkebergparken og kunstsafarien for barn med påfølgende verksted ved Østfold kunstsenter, sier van Nuys.

– Så vil nok mange ha gleden av danseinnslagene på Fisketorvet og gatekunst på flere steder i byen, avslutter van Nuys.

Se alt som skjer: www.fredrikstad.kommune.no/kulturnatt

Du kan også hente trykket program med kart på Servicetorget.

Sist oppdatert: 10. september 2021

Har du spørsmål rundt korona, send en epost til postmottak@fredrikstad.kommune.no, eller ta kontakt med Servicetorget.