Se forslagene til ny arena, skole og hall

Syv ulike forslag til hvordan Arena Fredrikstad og nye Frederik II videregående skole på Kråkerøy kan se ut, er nå innlevert.

Østfold fylkeskommune skal bygge en ny Frederik II vgs for om lag 1500 elever og en stor idrettshall på Værste-området på Kråkerøy. På samme område skal Fredrikstad kommune bygge Arena Fredrikstad med to isflater.

Planlagt byggestart av den nye skolen er 2021, med åpning i 2023.

Plantlagt bygging av Arena Fredrikstad er i 2021 og 2022. Men det hele avhenger av kommunens arealplan som ikke er klar og en detaljreguleringsplan.

Syv forslag

Syv prekvalifiserte prosjekteringsgrupper har nå deltatt i en plan- og designkonkurranse.

Utdrag, Fra fortid til fremtid

Utdrag, Samspill

Utdrag, Sammen

Utdrag, Campus

Utdrag, Urban Campus

Utdrag, Ille bra

Utdrag, Orions belte

Nå skal en jury gjennomgå alle forslagene, og i slutten av oktober vil det kåres en vinner.
Vinnerkonseptet etter plan- og designkonkurransen skal så videreutvikles av arkitekt og rådgivere sammen med fylkeskommunen.

Kontaktperson Østfold fylkeskommune:
Rådgiver Christian Bromander