Min side Meld fra
Kontakt oss

Sammen om en aktiv befolkning

Under Aktivitetsuka 2024 inviterte Aktive Fredrikstad til inspirasjonsforedrag for alle de som av ulike grunner er hjemme på dagtid i Fredrikstad. Noen av de mange flotte tilbudene for et aktivt liv i Fredrikstad ble presentert. 
Fra venstre: Kristian Smiseth, Patric Selaci, Vibeke Rudsbråten, Terje Hunstad Holst, Kamilla Ersek, Trond "Kurte" Andreassen, Bjørg Liljedal, André Hansen, Hilde Solgaard og Anne Skauen. 

Fredrikstad Idretts- og aktivitetsråd representerer et mangfold av foreninger innen idrett og aktivitet. Kristian Smiseth og Patric Selaci kunne fortelle om deres arbeid med inkludering i idretten.

Frisklivssentralen i Fredrikstad tilbyr fysisk aktivitet på frisklivsresept gitt av fastlegen. De gjennomfører kurs og aktiviteter hele året.

Terje Hunstad Holst fra "Idretten skaper sjanser" fortalte sin sterke historie om hvordan Fredrikstad Sykkelklubb hjalp han til et rusfritt liv. Dette er en av satsningene til Norges Idrettsforbund for personer med rusutfordringer.

Trond "Kurte" Andreassen fortalte varmt om hans innsats som lærer og engasjement i Rolvsøy IF, og om "Kurtemetoden".

Lislebytrimmen ble presentert ved Bjørg Liljedal i etat Aktive liv i Fredrikstad kommune. Hver tirsdag er det gratis styrketrening etterfulgt av kaffe på Lisleby samfunnshus.

Viken idrettskrets presenterte to av sine prosjekter: The Missing Link og Aktiv på Dagtid. The Missing Link jobber for å få flere barn og unge med funksjonsnedsettelser med i den organiserte idretten. Aktiv på Dagtid er et aktivitetstilbud for voksne som står helt eller delvis utenfor arbeidslivet.

Aktive Fredrikstad ble presentert av programleder Anne Skauen.

Vi takker for bidraget fra foredragsholderne. Dette var en viktig dag for samarbeid på tvers av aktører som jobber med samme målgruppe. Vi ser frem til videre samarbeid. Sammen er vi sterkere!

En rekke aktører innen aktivitet står sammen for et aktivt Fredrikstad. 
Sist oppdatert: 12. juni 2024