Min side Meld fra

Renholdsavdeling er «Årets Ambassadør 2023»

Fredrikstad kommunes renholdsavdeling er hedret med prisen «Årets Ambassadør 2023» for omfattende digitalisering.
HEDRET: Kommunens renholdere samlet på Lisleby samfunnshus på Renholdernes dag, mandag 4. desember.

I skarp konkurranse med andre offentlige etater, store sykehus, og private renholdsbyråer ble Fredrikstad kommune tildelt prisen som henger svært høyt i bransjen, og deles ut annethvert år under Datecs egen lederkonferanse – CleanPilot-konferansen.

Her ble konstituert virksomhetsleder, Anita Backlund, og hennes lederteam gjort ære på foran 250 deltakere under festmiddagen. Prisen deles med hele renholdsavdelingen som har gjort en formidabel innsats i implementeringen av digitale renholdsplaner, og som jobber hardt hver dag for å øke kvaliteten og synliggjøre behovene for renhold i kommunen.

Tidligere vinnere er Sodexo AB, Oslo Universitetssykehus og tidligere Buskerud fylkeskommune.

Ambassadørprisen ble markert med kake på Renholdernes dag på Lisleby samfunnshus mandag 4. desember.

Fredrikstad kommune har 175 renholdere som rengjør alle kommunens formålsbygg, det vil si skoler, barnehager, helseinstitusjoner, administrasjonsbygg, kulturbygg, idrettsanlegg etc. I tillegg består ledergruppen av fem arbeidsledere, to avdelingsledere og en virksomhetsleder.

– Jeg er utrolig stolt på vegne av våre renholdere. Denne prisen motiverer oss til å fortsette å være nyskapende og bærekraftige i renholdssektoren, sier Backlund.

Virksomhetslederen takker gode kolleger i virksomhet digitalisering som har bistått fra anskaffelse til teknisk implementering.

Sist oppdatert: 06. desember 2023