Regjeringen opphever ringtiltakene på Østlandet

Artikkelen du leser er over to uker gammel. Informasjonene kan være utdatert. Se siste nytt fra kommunen på: Aktuelt
Regjeringen har besluttet å avslutte de regionale tiltakene for kommunene i Oslo og Viken som kom etter utbrudd av den engelske virusvarianten.

Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet har hatt dialog med de berørte kommunene. I sitt råd anbefaler de at regjeringen avslutter de regionale tiltakene, og at kommunene i stedet kan innføre lokale tiltak i henhold til smittesituasjonen. Les mer her.

Ringtiltakene gjelder til og med 18. februar
Fredrikstad kommune vil i løpet av torsdag 18. februar vedta nye lokale regler, gjeldene fra og med fredag 19. februar.

De regionale tiltakene gjelder for Fredrikstad og Hvaler til og med torsdag 18. februar.

Sist oppdatert: 16. februar 2021

Har du spørsmål rundt korona, send en epost til postmottak@fredrikstad.kommune.no, eller ta kontakt med Servicetorget.