Invitasjon til kurset: Oppmerksom på selvmordstanker, OPS!

Artikkelen du leser er over to uker gammel. Informasjonene kan være utdatert. Se siste nytt fra kommunen på: Aktuelt
OPS! er et 4-timers kurs hvor målet er å bli mer oppmerksom på selvmordsfare. Du lærer å identifisere mennesker med selvmordstanker og hjelpe dem i kontakt med noen som kan gjøre en førstehjelpsintervensjon/gi videre hjelp.

Kurset er rettet mot alle over 18 år som ønsker å bli mer oppmerksomme på selvmordstanker og bidra til å forebygge selvmord. Ingen spesielle forkunnskaper kreves.

Synes du dette høres ut som noe du kunne tenke deg å være med på? Vi sender gjerne mer informasjon om kurset. Send mail til leveostfold@gmail.com.

Tidspunkt: Onsdag 17. november 2021 kl. 17-21
Sted: Pårørendesenteret i Fredrikstad, storsalen, Bryggeriveien 2–4
Pris: kr 150,- (inkl kurshefte, sertifisert kursleder, pausemat/-drikke)
Kursholder: Vivat selvmordsforebygging

For påmelding, send mail til leveostfold@gmail.com, mailen merkes med «Påmelding Vivat». Oppgi navn og telefonnummer.
Påmeldingsfrist: 14. november.

Kurset arrangeres i forbindelse med prosjektet «Folkeopplysning mot selvmord». For mer informasjon, se her: uio.no/folkeopplysning-mot-selvmord

Sist oppdatert: 03. november 2021

Har du spørsmål rundt korona, send en epost til postmottak@fredrikstad.kommune.no, eller ta kontakt med Servicetorget.