Oppdaterer omsorgsdistriktene med nytt kartverktøy

Helse og velferd tar i bruk kartverktøy utviklet av Virksomhet geomatikk for å oppdatere omsorgsdistriktene.

Tidligere ble endringer i omsorgsdistrikt gjort i et excellark og var kun tilgjengelig for saksbehandlere internt i kommunen. Nå tar helse og omsorg i bruk kartverktøy til denne jobben.

Fordelene er mange, men først og fremst at publikum, servicetorg og saksbehandlere alle har tilgang til helt oppdaterte data til enhver tid. Nå kan alle som ønsker det slå opp hvilket omsorgsdistrikt en adresse tilhører på kommunens hjemmeside. Kartverktøyet benyttes av ansvarlige for oppdatering av omsorgsdistrikt og er kun tilgjengelig internt. Men når publikum søker på en adresse og får opp hvilket omsorgsdistrikt de tilhører, så søker de i det samme kartlaget som kartverktøyet benytter. På den måten sikrer vi oppdaterte data, og vi jobber mer effektivt og litt smartere.

Her kan du finne hvilket omsorgsdistrikt du hører til

Kartverktøyet gir en mer intuitiv og enklere forvaltning av omsorgsdistrikt, en annen fordel er også at feil/mangler er enklere å oppdage i ett kart enn i ett excellark.

Sist oppdatert: 30. oktober 2019