Min side Meld fra
Kontakt oss

Ønsker mye aktivitet i Storstua

Artikkelen du leser er over to uker gammel. Informasjonene kan være utdatert. Se siste nytt fra kommunen på: Aktuelt
Storstua på Østsiden sykehjem er nå ferdig og klar til bruk. Demenskoret innvier rommet med sin første øvelse 14. februar.
Storstua på Østsiden sykehjem
Ordfører Siri Martinsen, virksomhetsleder Ingeborg Rugland og direktør for helse og velferd, Janka Ekrem Holstad, i den nye storstua på Østsiden sykehjem. 

Det lyse og store lokalet ble formelt godkjent forrige uke. Så nå er alt klart til å ta det i bruk. Ønsket er at storstua kan brukes av frivilligheten og lokalsamfunnet i tillegg til sykehjemmet selv.
– Dette er jo ideelt for både undervisning, dansekveld eller annen aktivitet, stråler virksomhetsleder Ingeborg Rugland.
– Vi gleder oss stort over dette, sier hun.
 
Ordfører Siri Martinsen og direktør for helse og velferd i Fredrikstad kommune, Janka Ekrem Holstad, likte godt det de så.
–  Vi håper dette kan fungere som et samlingspunkt for lokalsamfunnet. Nå er det klart, så får vi legge til rette for at bruken kan utvikle seg, sier Ekrem Holstad
Ordføreren sier dette er fremtiden.
– Vi er avhengig av å få til et godt samarbeid mellom kommunen og frivilligheten for å kunne gi et godt tjenestetilbud også i framtiden, sier Martinsen.
 
Allerede denne uka får vi en smakebit på hvordan rommet fungerer når demenskoret har sin første øvelse. Åpningsarrangementet for beboere og pårørende er planlagt til 15. mars. Det er venneforeningen som står for regien av det.

Sist oppdatert: 13. februar 2023