Nyvalgt politisk ledelse i Fredrikstad

Fredag 18. oktober ble Jon-Ivar Nygård ønsket velkommen til ordførerkontoret i Fredrikstad kommune for tredje gang.

Samtidig ble Kari Agerup ble takket av som kommunens varaordfører og Siri Martinsen ble ønsket velkommen som ny varaordfører.

I bystyremøtet 17. oktober valgte bystyret i Fredrikstad ordfører, varaordfører og medlemmer til formannskap og politiske utvalg for de neste fire årene.

I tillegg tok Rita Holberg (H) over som leder for kontrollutvalget etter Rune Grundekjøn (H).

Bilde: Rådmann Nina Tangnæs Grønvold ønsker Jon-Ivar Nygård velkommen til en tredje periode i ordførerstolen.

Bilde: Kari Agerup ble takket av etter åtte år som varaordfører i Fredrikstad kommune. Siri Martinsen ønskes velkommen.

Bilde: Atle Ottesen, (Ap) tar over som leder for planutvalget etter Rune Fredriksen (Ap).

Bilde: Victor Kristiansen, (Ap) tar over som leder for oppvekstutvalget etter Siri Martinsen (Ap).

Bilde: Helene Saloua Apenes Matri, (Ap) tar over som leder for helse- og velferdsutvalget etter Arne Øren (Ap), (Arne Øren var ikke til stede da bilde ble tatt).

Bilde: Erik Skauen, (MDG) tar over som leder i kultur- og miljøutvalget etter Atle Ottesen (Ap).

Bilde: Elin Johanne Tvete, (Sp) tar over som leder i teknisk utvalg etter Hans Ek, (Sp).

Bilde: Malin Krå Simensen, (Ap) tar over som leder for administrasjonsutvalget etter Kirsten Mostad Pedersen, (Ap).

Sist oppdatert: 18. oktober 2019