Nye etatssjefer i Teknisk drift

Det er nå tilsatt etatssjefer for vann, avløp og renovasjon og for bydrift.

Marianne HolenEtatssjef vann, avløp, renovasjon
I stillingen som etatssjef vann, avløp og renovasjon er Marianne Holen (51) tilsatt fra 1. mai 2019.

Marianne Holen er bosatt i Moss og kommer fra stillingen som kommunikasjonssjef i Renovasjonsselskapet for Drammensregionen IKS. Her har hun 10 års erfaring med ansvar for kommunikasjon, forvaltning av renovasjonsforskriften, kundeservice og saksbehandling.

Holen har tidligere vært daglig leder av LOOP, stiftelsen for kildesortering og gjenvinning. Holen er utdannet bedriftsøkonom, bachelor informasjon og samfunnskontakt, samt videreutdanning innenfor kommunikasjon og ledelse samt miljø og sirkulærøkonomi.

Tor Gustav HolandEtatssjef bydrift
I stillingen som etatssjef bydrift er Tor Gustav Hovland (57) tilsatt fra 15. mars 2019.

Tor Gustav Hovland er bosatt i Råde og kommer fra stillingen som seksjonssjef ved Eiendom i OsloMet. I OsloMet har Hovland ansvaret for drift, vedlikehold, husøkonomi og renhold av eiendomsporteføljen, samt fysisk sikkerhet og beredskap.

Hovland har tidligere lang erfaring fra ulike stillinger i politiet: i operativ tjeneste, som etterforsker, leder ved operasjonssentralen, seksjonsleder ved Felles operativ enhet i Østfold. Han har i tillegg jobbet i Politiets overvåkingstjeneste og ved Politihøgskolen.

Hovland er utdannet fra Politiskolen og har videreutdanning innenfor personaladministrasjon, pedagogikk og psykososialt arbeid. Hovland har erfaring fra større endringsprosesser og ledelse i krevende situasjoner.

Sist oppdatert: 01. februar 2019