Min side Meld fra
Kontakt oss

Ny pumptrack på Tollbodplassen

Ta med sykkelen til Cicignon i sommer. Banen er for både barn, unge og voksne.

Øystein_Stian2WEB.jpg

Aktive liv og Fredrikstads sykkelprogram etablerte i dag pump track-banen med et felles ønske om at folk i byen skal ha et trygt og morsomt sted å utfordre seg selv på to hjul.

Banen er på 96 meter totalt med kuler og svinger. Langs hele løypa er det lavere partier som gjør det mulig å avbryte runden.

– Fredrikstad er et supert sted å sykle. Jeg håper mange benytter muligheten i sommer til å prøve seg litt. Her kan man ha det gøy samtidig som man blir tryggere nå man skal tilbake i trafikken, sier Øystein Buran, leder for Fredrikstads sykkelprogram.

– Så er sykkel en veldig god måte å holde seg aktiv på. Her kan man komme som familie, sammen med venner, eller alene for å ta en liten treningsøkt. En blir faktisk svett av noen runder her, legger Stian Eriksrud i Aktive liv til.

Han forteller at virksomhet park har forskjønnet området med blomsterurne og det er satt ut benker slik at en kan ta en pust i bakken.

Banen skal stå på Tollbodplassen fram til høsten. Neste sommer skal den etter planen plasserer et annet sted i kommunen.

Sist oppdatert: 29. juni 2021