Ny kommunikasjonssjef i Fredrikstad kommune

Eivind A. Fjellstad (42) er tilsatt som kommunikasjonssjef i Fredrikstad kommune.

Fjellstad kommer fra stillingen som instituttleder på Institutt for Journalistikk.

Fjellstad har bred bakgrunn fra mediebransjen. Han har blant annet jobbet som journalist og vaktsjef, og hatt flere ulike redaktørroller. Siden juni 2014 har han ledet Institutt for Journalistikk i Fredrikstad. Eivind Fjellstad er utdannet journalist, og har en mastergrad i ledelse fra BI.

Som kommunikasjonssjef skal Fjellstad bidra til god kommunikasjon i kommunens ulike kanaler, i tillegg til å gi råd til kommunens ledere. Kommunikasjonssjefen leder virksomhet kommunikasjon og service, der både kommunikasjonsteamet og servicetorget inngår.

- Jeg gleder meg veldig til å jobbe med kommunikasjon i Fredrikstad kommune. Å sørge for at folk får god og relevant informasjon er noe jeg er opptatt av. Fredrikstad er en spennende by i sterk vekst, og det er mange viktige og gode historier som skal fortelles i årene som kommer. Jeg ser fram til å jobbe med dette, sammen med alle de flinke folkene i kommunen, sier påtroppende kommunikasjonssjef Eivind A. Fjellstad.

Kommunedirektør Nina Tangnæs Grønvold ser fram til å få Eivind Fjellstad med på laget.
- Eivind A. Fjellstad har med seg lang og bred erfaring fra media, og en solid akademisk forankring. Kombinert med sterkt engasjement, både for kommunen og kommunikasjonsfaget, danner dette et svært godt utgangspunkt for å kunne fylle stillingen som kommunikasjonssjef i Fredrikstad kommune, sier kommunedirektør Nina Tangnæs Grønvold.

Fjellstad tiltrer stillingen etter nærmere avtale.

CV Eivind A. Fjellstad

Sist oppdatert: 20. mars 2020