Min side Meld fra
Kontakt oss

Ny etatssjef for Bygg og eiendom

1. mars begynte Thea Stenersrød Gaulen som ny etatssjef for Bygg og eiendom.

Hun kommer fra stillingen som kommunalsjef i Hvaler kommune, hvor hun blant annet hadde ansvar for samfunnsutvikling, byggesak og infrastruktur.

Gaulen har tidligere vært ansatt i Fredrikstad kommune, da som virksomhetsleder for boligforvaltningen, nå Boligbygg. Nå er hun tilbake blant flere tidligere kollegaer.

– Jeg søkte meg tilbake til Fredrikstad til en spennende lederstilling, og har blitt veldig godt tatt imot. Jeg gleder meg til å få være med å forme byen min med gode kollegaer. Her er det mange med et stort hjerte for Fredrikstad, sier Gaulen.  

Lang erfaring fra offentlig sektor 

– Vi er svært fornøyde med at Thea er på plass. Hun får en viktig rolle i å lede forvaltningen av kommunens formålsbygg og eiendomsportefølje, samt boligportefølje. Hun vil også jobbe med å videreutvikle organisasjonen og bidra til utvikling og fornyelse i etaten, sier direktør for teknisk drift, Atle Holten.

Gaulen er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo, og har lang erfaring fra ledelse i offentlig sektor. Hun bor på Kråkerøy og ser fram til nye utfordringer og oppgaver som etatssjef.

– Jeg er takknemlig for å ha blitt vist tilliten og gleder meg til å ta fatt på jobben, sier hun. 

Sist oppdatert: 16. mars 2022