Min side Meld fra
Kontakt oss

Ny besøksrekord hos Fritid i Fredrikstad

Fritid i Fredrikstad har hatt mer enn 5000 besøk av barn og unge bare i oktober. Virksomhetslederen mener behovet er stort etter alle restriksjonene.

lisleby-fritid.jpg

– Besøket vårt i oktober overgår alle måneder de fire siste årene. I Torsnes har vi faktisk ikke hatt så godt besøk for ungdom siden 2007, forteller virksomhetsleder Charlotte Kjær Sandberg.  

Også i september satt Fritid i Fredrikstad besøksrekord. Oktobertallene overgår dette.   

– Kort oppsummert har det vært mange innom, mye liv og god stemning, fortsetter Sandberg.  

– Mitt inntrykk er at barn og unge har behov for arenaer som Fritids avdelinger, spesielt nå etter den tiden vi har vært igjennom med restriksjoner som har gått hardt ut over ungdommen, sier hun.

Nye tilbud  

Sandberg sier at barn og unge har kommet for å prate, styre musikk i discoen, dans, spille spill, lage hobbyting, lage mat og veldig mange andre små og store aktiviteter på de syv avdelingene.  

– Halloween var ekstra spesielt. Vi hadde også åpne avdelinger i høstferien. I tillegg kunne juniorene kunne være med på trampolineparken Sprett og vi ungdommene tur til Tusenfryd, forteller virksomhetslederen.  

Sandberg sier at Fritid i Fredrikstad har startet flere nye tilbud de siste ukene.  

– Ung Debatt er godt i gang ved avdeling Østsiden og vi i har nytt studio klart på Gressvik.  

– I Skatehallen er det mye trykk nå, og vi har til og med måtte justere antall og alder, pga. for mange i farta på rampene til samme tid. Her har vi fått prosjektpenger til å kunne sette i gang med jenteskate annenhver uke etter nyttår. Det blir gøy!  

–  Vi har også en egen Fredagsklubb, som en pilot en gang i måneden fram til jul, for ungdom og unge voksne med nedsatt funksjonsevne, legger hun til.  

Fritid i Fredrikstad består av avdelingene:

Fritid i Fredrikstad Skatehallen

Fritid i Fredrikstad Ambjørnrød

Fritid i Fredrikstad Gressvik

Fritid i Fredrikstad Torsnes

Fritid i Fredrikstad Lisleby

Fritid i Fredrikstad Østsiden

Fritid i Fredrikstad LittFri

 

 

Fritid i Fredrikstad Ambjørnrød, Fritid i Fredrikstad Gressvik, Fritid i Fredrikstad Lisleby , Fritid i Fredrikstad Skatehallen, Fritid i Fredrikstad Torsnes , Fritid i Fredrikstad Østsiden og Fritid i Fredrikstad LittFri

Sist oppdatert: 13. november 2021