Min side Meld fra
Kontakt oss

Nå kan du bytte avfallsdunk og fakturahyppighet selv

Ved å logge inn på Min side kan du nå både endre størrelse på avfallsdunken din og du kan endre fakturahyppigheten for kommunale avgifter.

 

Velg hvilken dunk du vil bytte.png

-Dette er en tjeneste som har vært etterspurt og som vi får mange henvendelser om. Vi er derfor svært glade for at vi nå kan tilby  enselvbetjeningsløsning som gjør at innbyggerne ikke lenger er avhengige av åpningstidene våre for å bytte avfallsdunker, sier Inger Stubstad, overingeniør i Teknisk drift, som har jobbet for å få løsningen på plass.

-En annen funksjonalitet som har vært etterspurt i lengre tid er muligheten for å endre fra kvartalsvis til månedlig fakturering for kommunale avgifter. Dette har vi også fått laget en løsning for på Mine sider, forteller Inger.

Sidene logger du på ved å f.eks. bruke samme innloggingsmetode som du bruker i nettbanken din. Du kan per i dag dessverre ikke bruke denne løsningen hvis du har deler dunk med f.eks. naboen, da må du kontakte Servicetorget. 

-Tjenestene og nettløsningen skal selvfølgelig videreutvikles, men dette er likevel en god start på å gjøre tjenestene våre mer tilpasset innbyggernes behov, avslutter Stubstad.

 

 

Brukerveiledning bytte avfallsdunk.pdf

Brukerveiledning bytte fakturaperiode via Min Side.pdf

Sist oppdatert: 06. mai 2021