Min side Meld fra

Nå får du hurtigtester på biblioteket

Artikkelen du leser er over to uker gammel. Informasjonene kan være utdatert. Se siste nytt fra kommunen på: Aktuelt
Hurtigtest-bua på Værste er stengt. Koronatester vil heretter deles ut fra kommunens tre biblioteksfilialer og på Rådhuset.

Med denne endringen går vi fra ett til fire utdelingspunkter.

– Vi er allerede åpne og tilstede på tre lokasjoner. Vi tenker også det er en fordel at folk kan låse seg inn selv og hente tester på kveldstid på hovedbiblioteket og Østsiden bibliotek hvor vi har meråpent, sier Hanne Utne, konstituert biblioteksjef.

Både hovedbiblioteket og Østsiden er meråpne. Det betyr at du også kan låse deg inn når biblioteket er stengt og hente tester.

Hvem bør teste seg?

Dersom du har nyoppstått luftveisinfeksjon og føler deg syk, bør du holde deg hjemme og du kan i tillegg velge å teste deg. Det er altså ikke lenger et krav om å teste seg ved symptomer.

Symptomer på luftveisinfeksjon kan for eksempel være hodepine og tett nese, eller mer klassiske influensalignende symptomer som feber, hoste, sår hals og nedsatt allmenntilstand.

Her får du hente hurtigtester

Hovedbiblioteket (J.N. Jacobsensgt. 1):
Åpningstider: Meråpent kl. 07.00-22.00 (for åpningstider med bemanning, se her).

Onsøy bibliotek (Haugefjellveien 1):
Åpningstider: Mandag 09.00-18.00, tirsdag-fredag kl.  09.00-16.00, lørdag kl. 10.00-15.00.

Østsiden bibliotek (Løenveien 5):

Fredrikstad rådhus (Servicetorget):
Åpningstider: Mandag-fredag kl. 09.00-15.30.

Sist oppdatert: 16. mai 2022