MinSide

På MinSide får du rask, trygg og enkel oversikt over dine fakturaer, søknader, avtaler, etc. du har med kommunen

Pålogging

Ettersom en del av informasjonen som er samlet på MinSide er privat, kreves det pålogging til siden (du kan logge på med BankID, MinID) – til gjengjeld er informasjonen du finner her både mer relevant og ikke minst tryggere.

Enklere

Under «søknader og skjema» kan du kan du fylle ut, lagre og sende inn søknadsskjemaer. Her finner du lenker til kommunens 120 elektroniske søknadsskjemaer.
Foreløpig får du svar til din digitale postboks eller i vanlig postkasse om du har reservert deg.

Under «faktura» får du oversikt over fakturaer fra kommunen. Fra 2018 ligger de som pdf-filer, og du ser også om fakturaen er betalt.

Send oss en henvendelse

I meldingsboksen kan du sende henvendelser til kommunen og lese svar på disse. Nå har vi fått på plass en ny funksjon: Når henvendelsen din er behandlet vil du få varsel på epost om dette.

Lokalsamfunn

Hva skjer i ditt lokalsamfunn? Fredrikstad kommune har 21 lokalsamfunn med egne nettsider.
På MinSide finner du informasjon om hvilket lokalsamfunn du tilhører og lenke til din lokalsamfunnsside.
Her kan du bl.a. følge med på aktiviteter som skjer der du bor og lese referater fra utvalget.

Vi håper at nye MinSide vil gjøre det litt enklere for deg å være selvhjulpen, orientert og at du får en bedre mulighet til å holde deg oppdatert om ditt «kommunale liv».

Sist oppdatert: 11. oktober 2018