Min side Meld fra
Kontakt oss

Meld deg på som arrangør på Kulturnatt Fredrikstad 13. september 2024

– Bli med på Fredrikstads åttende kulturnatt, oppfordrer kultursjef Tora Klevås og prosjektleder Åshild van Nuys! Delta i å skape en magisk stemning- og hyllest til kulturlivet og byen vår.
Prosjektleder for Kulturnatt Åshild van Nuys og Kultursjef Tora Klevås oppfordrer arrangører til å bli med på Kulturnatt. Foto: Fredrikstad kommune. 
Prosjektleder for Kulturnatt Åshild van Nuys og Kultursjef Tora Klevås oppfordrer arrangører til å bli med på Kulturnatt. Foto: Fredrikstad kommune. 

Bli med å lag kulturfest i byen 

– Kulturnatt Fredrikstad er en éndagsfestival med arrangementer fra morgen til kveld over hele Fredrikstad sentrum og omegn, forteller Åshild van Nuys. – Alle arrangementer er gratis for publikum, og vi oppfordrer til å skape kulturopplevelser både inne og ute i byrommet.

Vi ønsker velkommen alle slags kulturuttrykk, som for eksempel dans, teater, konserter, performance, kunst, vandringer, aktiviteter og mye mer. Vi oppfordrer til samarbeid på tvers, og at dere tør å gjøre noe nyskapende med etablerte konsepter og bruker anledningen til å vise dere fram på måter dere ikke har gjort før.

Kulturnatt er en del av §112 Fredrikstad

I år er Kulturnatt Fredrikstad del av §112 Fredrikstad, som er en liten verdensfestival over fire måneder, med en stor bredde av kunst- og kulturopplevelser som utforsker om vi er gode forfedre. Bakteppet er grunnlovens miljøparagraf. Hva slags avtrykk etterlater vi oss og hva slags forfedre blir vi? Arrangører oppfordres til å vurdere denne tematiseringen for sitt kulturnattbidrag i år.

Fredrikstad kommune markedsfører alle arrangementer

Kulturnatt har ingen egen tilskuddsordning, men vi går i dialog med den enkelte aktør om eventuelle behov for økonomisk støtte. Vi oppfordrer kulturaktører til å sjekke ut tilskuddsordningene Fredrikstad kommune har her. Nærmeste frist til å søke er 1. april 2024.

Kommunen bistår med planlegging, koordinering og tillatelser. Alle arrangementer under Kulturnatt vil bli markedsført med trykket og digitalt program og i sosiale medier og kampanjer.

Meld deg på her

For mer informasjon og arrangørpåmelding: www.fredrikstad.kommune.no/kulturnatt

Se smakebiter fra Kulturnatt 2022

Har du spørsmål? Ta kontakt med Åshild van Nuys: ashber@fredrikstad.kommune.no | 95 73 39 76

Sist oppdatert: 08. mars 2024