Medvirkning reguleringsplan for Frederik II vgs. og Arena Fredrikstad

Kom og si din mening om reguleringen av området der Arena Fredrikstad og nye Frederik II vgs. skal ligge.

Når: mandag 4. nov kl 11-13 og mandag 4. nov kl 17-19.

Hvor: Byhallen (utenfor Fredriktad Kino)

Hva: Kom og se skissene til hvordan Arena Fredrikstad og Frederik II videregående skole skal se ut, og gi innspill til reguleringsplanen.

I plan- og bygningslovens står det at den som fremmer planforslag skal legge til rette for medvirkning.

Forslagstiller er Østfold fylkeskommune og Fredrikstad kommune ved virksomhet Prosjektutvikling. Utførende konsulent for reguleringsarbeidet er COWI AS avd. Fredrikstad.

Link Arkitektur AS, sammen med Griff arkitektur og Multiconsult, vant designkonkurransen for den nye ishallen og skolen. Vi stiller ut deres skisser. Se skissene og juryens begrunnelse

Planprogram finner du her

Hvis du ikke har tid til å møte kan du si hva du mener i dette skjemaet

Sist oppdatert: 28. oktober 2019