Lær om egenberedskap på Fisketorget

Artikkelen du leser er over to uker gammel. Informasjonene kan være utdatert. Se siste nytt fra kommunen på: Aktuelt
Lørdag 6. november blir det aktivitet og liv på Fisketorget i forbindelse med Egenberedskapsuka 2021. Sammen med en rekke aktører ønsker Fredrikstad kommune å øke folks kunnskap om egenberedskap slik at flest mulig gjør fornuftige forberedelser i egen husholdning.

Disse deltar

På Fisketorget fra kl. 12-15 kan du møte frivillige og statlige organisasjoner innenfor samfunnssikkerhet og beredskap. Politiet, sivilforsvaret, brannvesenet, legevakten, Røde Kors, Norsk Folkehjelp, Norske redningshunder og beredskapsbåten i Østfold er blant aktørene som kommer.

I tillegg vil politibåt, redningsskøyte, dykkerbåt og byferge være til stede ved bryggekanten.

Aktørene vil fortelle hvordan de jobber og snakke om viktigheten av beredskap. Det blir mulighet for å gå ombord i både redningsskøyta og politibåten.

Les mer om arrangementet her.

Om Egenberedskapsuka

Egenberedskapsuka 2021 arrangeres av Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap. Målet med kampanjen er å styrke befolkningens egenberedskap og gjøre innbyggerne bedre forberedt på å klare seg i ulike kriser og uventede situasjoner. Få gode råd om egenberedskap på sikkerhverdag.no

Sist oppdatert: 04. november 2021

Har du spørsmål rundt korona, send en epost til postmottak@fredrikstad.kommune.no, eller ta kontakt med Servicetorget.