Kunstsafari for barnefamilier

Kulturetaten i Fredrikstad kommune og Østfold kunstsenter utvider sin populære Kunstsafari til en egen vandring for barnefamilier.

Kunstsafari for barnefamilier

På den barnevennlige kunstløypa, blir vandringen noe kortere og det er lagt opp til en helt egen skulpturworkshop der hele familien kan være med og lage sine egne kunstverk.

– Vi har arrangert Kunstsafari flere ganger de siste par årene med stort oppmøte så nå ønsker vi å gjøre byens kunst enda mer tilgjengelig også for barnefamilier. Løypa er på 30 minutter og er tilrettelagt for barnevogner, så går vi til Østfold kunstsenter der det blir skulpturworkshop med plastelina, forteller Inger Anne Storli Kilde i Kulturetaten i Fredrikstad kommune.

Formidler på kunstsafarien er billedkunstner Ellen K. Solberg.

Den første kunstsafarien for barnefamilier blir allerede under The Tall Ships Races Fredrikstad, 14. juli klokken 1200.

Det vil også bli barnevennlige kunstsafarier, 21. juli, 25. august og 8. september.

Det blir ordinære kunstsafarier 30. junim, 19. juli, 18. august og 13. september

Sist oppdatert: 27. juni 2019