Kråkerøy helsestasjon er midlertidig flyttet

Artikkelen du leser er over to uker gammel. Informasjonene kan være utdatert. Se siste nytt fra kommunen på: Aktuelt
Kråkerøy helsestasjon er midlertidig blitt samlokalisert med Vestsiden helsestasjon.

- Vi har gjort dette for å gi brukerne et bedre tjenestetilbud. En samlokalisering gir oss større fleksibilitet og lokaler som er bedre tilrettelagt. forteller virsomhetsleder i Helsevern for barn og unge, Ragnhild Folde.

Kråkerøy helsestasjon har altså flyttet til Vestsiden helsestasjon på Hassingen. Her blir det et større fagmiljø, noe som gir brukere også fra Kråkerøy bedre åpningstider og bedre tilgang på ulike fagpersoner.

Helsevern for barn og unge jakter på nye lokaler for disse to helsestasjonene, som etterhvert vil gå under navnet Sentrum helsestasjon.

Sist oppdatert: 01. juni 2021

Har du spørsmål rundt korona, send en epost til postmottak@fredrikstad.kommune.no, eller ta kontakt med Servicetorget.