Koronatelefonen

Fredrikstad og Hvaler legevakt har et eget nummer for henvendelser om korona-viruset. Du kan også sende inn digitalt skjema og be om å bli oppringt. Nummeret er: 69 38 11 08. NB. Til tider kan det være lang ventetid, men ofte er det lettere å komme gjennom på telefonen utover dagen.

Åpningstiden er:

Hverdager kl. 08.30–15
Helg kl. 10–16.30

Digitalt skjema for å bli oppringt

Som et alternativ til å ringe, kan du sende inn et digitalt skjema og be om å bli oppringt. NB! Velg mellom å ringe eller å sende inn digitalt skjema, ikke gjør begge deler. Da unngår vi dobbeltarbeid. Velger du digitalt skjema, ringer Koronasenteret tilbake så raskt som mulig, fortrinnsvis innen 24 timer. Når Koronasenteret tar kontakt, vil vi avklare om du trenger å ta test. Hvis du må testes, avtaler vi tid med deg. Koronasenteret ringer fra ukjent eller skjult nummer, så det er viktig at du svarer på telefonen. Bestill oppringing fra Koronasenteret her.

Bruker du rullestol?

For å komme til testlukene må man over en steinkant og en liten plen. En rullestol kommer mest sannsynlig ikke godt nok inntil luka. Opplyser du på telefon om at du benytter rullestol, kan vi få tilrettelagt for testing på annen måte.

Mer informasjon om korona

For oppdatert informasjon og generelle råd om koronavirus, se for øvrig Folkehelseinstituttets nettsider eller ring instituttets informasjonstelefon 815 55 015 som har åpent hverdager klokken 08–15.30. Se også Fredrikstad kommunes samlesider for all lokal informasjon.

Korona-telefonen: 69 38 11 08
Ordinære henvendelser til legevakten: 116 117

Kontakte fastlege på dagtid og legevakt utenom fastlegens åpningstid. Det er viktig at alle ringer legevakten før de kommer, slik at legevakten kan kartlegge situasjonen og planlegge hvor de skal inn. Det er egen inngang og egne rutiner for de som skal komme på luftveismottak.

Sist oppdatert: 20. november 2020