Koronasmitte ved Greåker Dekksenter AS

Alle som har besøkt Greåker Dekksenter i perioden 15. februar til og med 22. februar bes ta kontakt for koronatest. Det er påvist tilfeller av den mer smittsomme britiske virusvarianten ved virksomheten.

Test og karantene Alle som har vært innom Greåker Dekksenter AS i perioden 15. februar til og med 22. februar bes å ta kontakt med kommunens koronasenter for test, og gå i karantene inntil prøvesvaret foreligger.

Personer med symptomer For personer som har vært innom Greåker Dekksenter, og har utviklet symptomer (som feber, hoste, tungpustethet, hodepine, slapphet, nedsatt lukt- eller smakssans, muskelverk, sår hals eller diare), må også husstandsmedlemmer gå i karantene til prøvesvaret foreligger.

Aktuelle innbyggere i Fredrikstad kan ringe Koronasenteret i Fredrikstad på tlf. 47799420 (åpningstid 0800-1900)

Aktuelle innbyggere i Sarpsborg kan ringe Koronasenteret i Sarpsborg på: 90262442 (åpningstid 0800-1900)

Sist oppdatert: 24. februar 2021

Har du spørsmål rundt korona, send en epost til postmottak@fredrikstad.kommune.no, eller ta kontakt med Servicetorget.