Koronasmitte som berører Duhok Frisør AS

Alle som har besøkt Duhok Frisør AS den 20.02.21 og 22.02.21 bes ta kontakt med koronasenteret for test. Det er påvist tilfelle av den mer smittsomme britiske virusvarianten som berører virksomheten.

Test og sosial kontakt
Alle som har vært innom Duhok Frisør AS aktuelle dager bes å ta kontakt med kommunens koronasenter for test, og unngå sosial kontakt med andre enn egen husstand inntil prøvesvaret foreligger.

Personer med symptomer
For personer som har vært innom frisøren aktuelle dager OG som har utviklet symptomer (som feber, hoste, tungpustethet, hodepine, slapphet, nedsatt lukt- eller smakssans, muskelverk, sår hals eller diare), må husstandsmedlemmer gå i karantene til prøvesvaret foreligger.

Aktuelle innbyggere i Fredrikstad kan ringe Koronasenteret i Fredrikstad på tlf. 69381108 (åpningstid hverdager: 08.30- 15.00 og helg: 10.00-16.30). Du kan også legge inn en e-henvendelse på kommunenes hjemmesider.

Sist oppdatert: 25. februar 2021

Har du spørsmål rundt korona, send en epost til postmottak@fredrikstad.kommune.no, eller ta kontakt med Servicetorget.