Min side Meld fra
Kontakt oss

Hva skal Kongstenhallen hete?

Artikkelen du leser er over to uker gammel. Informasjonene kan være utdatert. Se siste nytt fra kommunen på: Aktuelt
Fredrikstad kommune har kunngjort en konkurranse om rett til bruk av navn på Kongstenhallen. En avtale vil blant annet kunne inneholde retten til arenanavnet, eksponering og markedsføring.

Bystyret i Fredrikstad har besluttet å åpne for salg av arenanavnet dersom det resulterer i en økonomisk gevinst for kommunen.

– Kongstenhallen er et attraktivt anlegg med et stort antall arrangementer gjennom året. Kongstenbadet og idrettshallen er i daglig bruk, i tillegg er anlegget hjemmearena for Fredrikstad Ballklubb elitedamelag og Kongstensvømmerne. Vi arrangerte en dialogkonferanse med potensielle interessenter i fjor høst, og nå ser vi fram til å få inn tilbud i konkurransen, sier etatssjef for Aktive liv, André Flatner.

Les kunngjøringen i Doffin her.

Frist for å sende inn tilbud er 12.02.2024 kl. 12.00

Om Kongstenhallen

Anlegget består i dag av 5 idrettsflater, kafé, og innendørs svømmehall med 25m trening/konkurransebasseng, opplæringsbasseng og badstuer, utendørs friluftsbad med 50m trening/konkurransebasseng, barne/familieområde med mindre basseng, 1 sklie og vannaktivitetsselementer, samt stupetårn med 1,3,5,7, og 10 m høyde. Anlegget består videre av treningssenter, bowling og møteromsfasiliteter. Anlegget ligger sentralt plassert på Østsiden i Fredrikstad, midt i mellom Gamlebyen og Kongsten Fort og utgjør en sentral del av Aktivitetsbyen Gamle Fredrikstad.

Arenaen er hjemmearena for Fredrikstad Ballklubb sitt elitedamelag, og hjemmearena for byens svømmeklubb Kongstensvømmerne. Idrettshallen er i daglig bruk av en rekke skoler, lag og foreninger i Fredrikstad. Anlegget har gjennom året et stort antall utadrettede kommersielle og ikke-kommersielle arrangementer og er slik sett en av byens største eventarenaer. Fredrikstad Cup, Norges største håndballturnering, samt boligmesse og EXPO er eksempler på årlige arrangementer i anlegget.

Sist oppdatert: 23. januar 2024