Min side Meld fra
Kontakt oss

Kongstenhallen skifter navn til Installatøren Arena

Elektrobedriften Installatøren har inngått avtale med Fredrikstad kommune om å kjøpe navnerettighetene til Kongstenhallen. Navneendringen til Installatøren Arena trer i kraft 28.06.24.
Adminstrativ leder i Installatøren Gruppen, Geir Bakken, og ordfører Arne Sekkelsten foran Installatøren Arena. 

Bakgrunnen for avtalen er at Bystyret har vedtatt å åpne for salg av arenanavnet dersom dette kan gi inntekter til kommunen. Installatøren har kjøpt navnerettighetene i 3 år for 1,5 millioner i perioden.  

– Vi er glade for at det nye navnet reflekterer en aktør som er opptatt av å bidra i lokalmiljøet. Avtalen med Installatøren er et eksempel på hvordan offentlige og private aktører kan jobbe sammen for felleskapets beste, sier ordfører Arne Sekkelsten.  

Brukere av anlegget vil først og fremst merke navneendringen ved at det skal settes opp nye skilt med nytt arenanavn. Alle planlagte aktiviteter og arrangementer vil fortsette som før uten endringer i bruksvilkårene.

Kongstenhallen, nå Installatøren Arena, skal fortsatt være en sentral del av Fredrikstads idretts- og kulturtilbud. Arenaen vil fortsatt være hjemmearena for Fredrikstad Ballklubbs elitedamelag og Kongstensvømmerne, og idrettshallen vil være tilgjengelig for byens skoler, lag og foreninger. 

Sist oppdatert: 28. juni 2024