Kaller inn til ekstraordinært formannskapsmøte

Artikkelen du leser er over to uker gammel. Informasjonene kan være utdatert. Se siste nytt fra kommunen på: Aktuelt
Ordføreren kaller inn til ekstraordinært formannskapsmøte torsdag 10. juni, klokken 12.00.

Tema for møtet er tiltaksnivået i Fredrikstad.

– Med utgangspunkt i smittesituasjonen i Fredrikstad nå, er det grunnlag for å vurdere tiltaksnivået. Jeg har derfor innkalt til ekstraordinært formannskapsmøte. Til dette møtet planlegger kriseledelsen å foreslå avviklig av den lokale forskriften fra og med fredag 11. juni. Den nasjonale forskriften vil gjelde fra det tidspunktet den lokale forskriften opphører, sier ordfører Jon-Ivar Nygård.

Sist oppdatert: 07. juni 2021

Har du spørsmål rundt korona, send en epost til postmottak@fredrikstad.kommune.no, eller ta kontakt med Servicetorget.