Min side Meld fra
Kontakt oss

Julehilsen fra ordfører

Artikkelen du leser er over to uker gammel. Informasjonene kan være utdatert. Se siste nytt fra kommunen på: Aktuelt
Her kommer årets julehilsen fra ordfører Arne Sekkelsten til innbyggerne i Fredrikstad.

Arne Sekkelsten med dress og slips foran juletre

Dette er min første jul som ordfører i Fredrikstad, og jeg ønsker først og fremst å takke alle for den varme velkomsten. Etter at jeg tok over som ordfører 19. oktober, har jeg hatt gleden av å ha mange fine møter med innbyggere i Fredrikstad.

Vi som bor i Fredrikstad har mye vi kan være stolte av! Jeg vil spesielt nevne den imponerende fjerde utgaven av The Tall Ships Races og FFKs tilbakekomst i Eliteserien etter 11 år!

Like viktig er det at Fredrikstad har et spennende næringsliv, synlige utdanningsinstitusjoner og aktive kultur- og idrettsmiljøer. Jeg vil benytte anledningen til å takke alle frivillige, lag, foreninger og privatpersoner for den viktige og uvurderlige innsatsen dere gjør.

Julen er en tid for hygge og samvær med familie og venner, men det kan også være en krevende tid for mange. Hvis du kjenner noen som er alene eller som har det litt ekstra tungt i julen, oppfordrer jeg deg til å ta en tur innom, eller ringe for å høre hvordan det går. Det kan utgjøre en stor forskjell.

Til slutt, takk til dere som jobber på legevakten, brannvesenet, i omsorgstjenestene og alle andre som sikrer trygghet og velferd i julen.

God jul og godt nytt år!

 
Vennlig hilsen

Arne Sekkelsten, ordfører

 

 

 

Sist oppdatert: 22. desember 2023