Jobber med ny boligplan

Du kan si hva du mener!

HUS.jpg

Fredrikstad kommune varslet denne uka oppstart på arbeidet med Boligplan 2022-2030. Planprogrammet for planen er også lagt ut på høring og du kan komme med innspill.
Se planprogrammet og gi innspill

Erstatter tidligere planer

Boligplanen skal erstatte tidligere Boligsosial handlingsplan 2014-2017 og Kommunedelplan for bolig / boligpolitisk plan.

Planen skal beskrive muligheter og utfordringer utviklingen på boligmarkedet gir for samfunn og innbyggere. Den skal også komme med tiltak som gjør at flere kan skaffe seg en god bolig, som forebygger at flere blir vanskeligstilte på boligmarkedet, og som sikrer hjelp til de som ikke selv klarer å skaffe eller beholde bolig.

Les mer om planen

Sist oppdatert: 23. november 2021

Har du spørsmål rundt korona, send en epost til postmottak@fredrikstad.kommune.no, eller ta kontakt med Servicetorget.