Min side Meld fra
Kontakt oss

Inviterer til innovasjonsprosess

Artikkelen du leser er over to uker gammel. Informasjonene kan være utdatert. Se siste nytt fra kommunen på: Aktuelt
Fredrikstad kommune er i en spennende innovasjonsprosess med StartOff i arbeidet med å gjøre Fredrikstad til en enda mer arrangørvennlig by. Sjekk konkurransen!

– Vi har behov for en løsning som gjør det lettere for arrangører og saksbehandlere i planlegging og gjennomføring av arrangement i Fredrikstad. Vi har ikke funnet dette i dagens marked så derfor samarbeider vi med StartOff for å se om det er leverandører som er interesserte i å utvikle en pilot på dette. 1. april ble det utlyst en konkurranse om å utvikle den beste løsningen på utfordringen, sier konstituert kultursjef i Fredrikstad kommune Tora Klevås.  

– Vi oppfordrer alle som har kunnskap og ideer om hvordan en slik løsning kan utformes til å lese mer om oppdraget og bli med i konkurransen om utviklingsmidlene, fortsetter hun.    

I konkurransen står det:

«Fredrikstad er i sterk vekst. Med sine 83.000 innbyggere er byen landets åttende største by. Fredrikstad kommune arbeider med en helhetlig satsing for å bli en god arrangørby. Blant annet har kommunen utarbeidet og vedtatt en arrangementsstrategi som skal være et redskap for å styrke byens evne til å være godt vertskap for festivaler, kulturarrangementer, byfester, idrettsbegivenheter, kongresser, messer og seminarer.  

Fredrikstad har de senere årene sett en jevn økning av aktiviteter og arrangementer. I takt med den økende aktiviteten er det viktig at det er enkelt å gjennomføre arrangementer. Imidlertid har Fredrikstad avdekket at mangel på informasjon, veiledning og tilrettelagte digitale verktøy til arrangørene, er til hinder for tidlig avklaring og en rask og effektiv planlegging for alle parter.  

Fredrikstad kommune ønsker å samkjøre, systematisere og digitalisere prosessene som er manuelle eller tunge både for saksbehandlere og for arrangørene.»  

Frist for å levere ideskisser er 27. april klokken 12. Se utlysningen og delta i konkurransen

 

Sist oppdatert: 06. april 2022