Min side Meld fra
Kontakt oss

Ikke drop-in for innreisetest

Det er stort press på grensene for testing. Politiet eller testsenteret kan derfor be noen om å reise til hjemkommunen sin for å teste seg. I Fredrikstad må de det gjelder bestille time for dette, det er ikke drop-in.

koronasenter-linn-haugestrand-web.jpg
Innbyggere i Fredrikstad og Hvaler som skal testes ved innreise til Norge, må ta kontakt med koronasenteret i Fredrikstad for å teste seg innen 48 timer. Dette gjelder for dem politiet eller testsenteret vinker videre ved innreise til Norge.

Det gjelder både de som kommer med fly til Gardermoen, over grensen ved Svinesund eller inn i landet på andre måter.


Etter at reglene for innreise til Norge ble endret i begynnelsen av juli, har det vært stor pågang for å teste seg. Særlig Gardermoen og Svinesund har opplevd stort trykk av reisende og det har ført til lange køer av folk. 

Det jobbes med å finne bedre løsninger, og som et strakstiltak har myndighetene nå bestemt at flere må til hjemkommunen sin for å teste seg.


Du har 48 timer på deg til å ta testen og i Fredrikstad bestiller du time på denne nettsiden, eller ringe koronatelefonen på 69 38 11 08. Telefonen er ikke bemannet hele døgnet, så den beste måten å komme i kontakt er å bestille time på nettet.

Sist oppdatert: 24. juli 2021