Energiråd til borettslag og sameier

Strømprisene er høye. Klima Østfold tilbyr nå gratis energirådgivning til borettslag og sameier i Fredrikstad.

Behovet for strøm øker. Beboere ønsker elbilladere i borettslaget/sameiet og høy komfort i stua. Samtidig stiger strømprisene og mange må regne med en regning i år som kanskje er dobbelt så høy som i fjor. I tillegg fases stadig flere oljefyringsanlegg ut og blir erstattet av kilder som trekker strøm.

Klima Østfold tilbyr nå gratis energirådgivning til borettslag og sameier.

– Vi opplever at mange styrer i borettslag og sameier ønsker å lære mer om alternative energikilder. Derfor samarbeider Klima Østfold med kommunene om å tilby gratis energirådgivning. Spørsmål om oppussing, mer miljøvennlige bygg, elbillading og støtteordninger er typiske temaer her. Bruk derfor våre objektive rådgivere slik at dere finner de beste tiltakene, oppfordrer Guri Bugge, Klima- og energirådgiver i Viken fylkeskommune.

Bestill rådgiving

Sist oppdatert: 05. november 2021

Har du spørsmål rundt korona, send en epost til postmottak@fredrikstad.kommune.no, eller ta kontakt med Servicetorget.