Min side Meld fra
Kontakt oss

Helseparken Onsøyheimen er ett år

Ett år etter første pasient trillet inn på Helseparken Onsøyheimen, framstår omsorgssenteret som mer attraktivt enn noensinne. Helseparken er nå i ferd med å riste av seg «barnesykdommene», som ofte følger med å flytte inn i et nytt bygg.

Virksomhetsleder Eli Birgitte Pettersen justert.jpg

– Det har vært flere ting som ikke har fungert helt etter planen. Alt fra små problemer med selve bygget og velferdsteknologien, til at det har vært for få parkeringsplasser og at vi har måttet justere bemanningsplanene og turnuser. Men nå er dette virkelig i ferd med å gå seg til, sier virksomhetsleder Eli Birgitte Pettersen ved Helseparken Onsøyheimen.

Nyutdannede ønsker seg jobb på Helseparken

Sykepleierstudent Ikran Gedi er én av tre nyutdannede sykepleiere som akkurat har takket ja til fast jobb på Helseparken Onsøyheimen.
– Her møter vi alle slags pasienter. Vi får brukt kompetansen vår og lærer mye, sier Gedi.

Pettersen ønsker seg nå enda flere sykepleiere til det moderne omsorgssenteret på Gressvik. – Vi lover å ta godt imot dere, sier virksomhetslederen.

Får tillit uten å være alene om jobben

At man blir tatt godt imot som ny på Helseparken Onsøyheimen, kan de fem sykepleierstudentene bekrefte. Alle forteller at de ble raskt inkludert og fikk tillit, men fikk samtidig lov til å være studenter.

– Selv om alle sykepleiere får ansvar for hvert sitt tun, der flere pasientrom er samlet, kommer jeg ikke til å være alene – vi kan snakke med de andre sykepleierne når vi lurer på noe, sier Gedi.

Studenter utenfor inngangen. Anduena Shala, Firewoyni Tefehri, Emilie Gjerløw, Emma Hansen, Ikran Gedi 2 justert.jpg

Sykepleiestudentene Anduena Shala, Firewoyni Tefehri, Emilie Gjerløw, Emma Hansen og Ikran Gedi ble tatt godt imot på Helseparken Onsøyheimen.

Mye mer enn bare stell og mat

– Jeg er også glad vi gjør mye mer enn det jeg trodde vi skulle. Jeg var redd det bare var mat og stell, men vi gjør mye forskjellig medisinsk arbeid og ulike prosedyrer, som sondeernæring og skylle dren, legger sykepleierstudent Emilie Gjerløw til.

– Du lærer alt, jeg synes jeg allerede har fått bred erfaring som student her. Det var fint på hjerteavdelingen på sykehuset også, men det blir litt for smalt for meg. Også betyr det mye for meg at mine ønsker for ferie ble tatt hensyn til når jeg nå starter til sommeren, sier sykepleierstudent Anduena Shala.

Hvorfor velge Helseparken Onsøyparken og Fredrikstad kommune

  • Konkurransedyktig lønn, ekstra gode betingelser for nyutdannede sykepleiere
  • Godt arbeidsmiljø
  • Få bred erfaring, gode muligheter til å gå i dybden på flere fagområder
  • Moderne lokaler med det nyeste innen velferdsteknologi
  • Introduksjonsdager og dedikerte ansatte som følger deg opp
  • Nær Fredrikstad sentrum, lett å nå med kollektivtransport
Sist oppdatert: 18. april 2024