Har du bygge- eller eiendomsspørsmål?

Det er mange som ønsker å gjøre noe med eiendommen sin i sommer. Her er noen tips før du ringer kommunen.

I sommer er det mange som har hjemmeferie, og dermed god tid til å tenke på om de skal bygge noe på eiendommen. På servicetorget har vi byggesaksveiledere som kan gi deg gode råd og veiledning over telefon.

Vi har for tiden redusert bemanning på grunn av ferieavvikling, og du må derfor beregne ventetid på telefonen.

Dette kan du gjøre selv før du ringer oss:

• Skal du bygge, rive eller endre? På denne siden finner du svar på mye av det du lurer på.
  • Må jeg søke? Prøv denne veiviseren før du ringer.
  • Skal du sende inn en byggesøknad, må du bestille et kartutsnitt eller et situasjonskart. Det gjør du her.
  • Vil du se noen dokumenter fra eiendomsmappa di, hjelper vi deg med det hvis du sender oss en epost på torget@fredrikstad.kommune.no
  • Du finner også mye opplysninger om eiendommen din ved å logge deg inn på min side
Sist oppdatert: 03. juli 2020